Follow Me on Pinterest

Ontroerende Miss Saigon-reünie

Woensdag 08 Februari 2012

Bezoekers aan Miss Saigon gisteravond in Utrecht kregen een bijzondere toegift: een 'reünie' van de huidige en vorige hoofdrolspelers. Ton Sieben en Na-Young Jeon zongen samen met Tony Neef en Linda Wagenmakers De Laatste Nacht. Met kippenvel en tranen tot gevolg, op het toneel en in de zaal.Door Johan Depaepe | Foto's: Rozewitha Somers

Het speciale toemaatje paste in een heuse 'reüniedag', waarbij heel wat castleden uit de Miss Saigon-productie die liep van 1996 tot 1999 in het Circustheater in Scheveningen, in het Beatrixtheater hun collega's kwamen opzoeken en toejuichen. Een aantal huidige castleden, zoals Stanley Burleson en Kok-Hwa Lie, kan het verschil tussen beide productie goed duiden, want zij waren er ook 16 jaar geleden al bij.
Onnodig te zeggen dat de bijeenkomst heel wat emoties met zich meebracht. Hier krijg je al enkele beelden te zien, met inbegrip van het optreden van Tony, Linda, Na-Young en Ton. Zo meteen krijg je in een videoreportage ook de volledige registratie te zien van de toegiften, gisteravond.

Reünie Miss Saigon © Rozewitha Somers

Reünie Miss Saigon met Tony Neef, Linda Wagenmakers, Na-Young Jeon en Ton Sieben © Rozewitha Somers

Reünie Miss Saigon met Linda Wagenmakers en Tony Neef © Rozewitha Somers

Reünie Miss Saigon met Na-Young Jeon, Tony Neef, Linda Wagenmakers en Ton Sieben © Rozewitha Somers


Volg Musical-Info ook op Facebook en Twitter.Gerelateerde artikelen:

Gebruikte Tags: , , , , , , ,