Follow Me on Pinterest

Ramses wordt verlengd

Woensdag 01 Februari 2012

Er zijn acht extra voorstellingen ingelast van de musical Ramses. Normaal gezien had op 1 april 2012 de laatste voorstelling plaatsgevonden, maar de vraag naar tickets blijft groot.Door Johan Depaepe

Hans Hoes & William Spaaij in Ramses © Joris van BennekomDe extra voorstellingen vinden plaats in Leiden (3 april), Alkmaar (4 april), Naaldwijk (5 april), Haarlem (7 april), Amsterdam (12 en 13 april), Eindhoven (17 april) en Meppel (18 april 2012).

Ramses, de musical werpt een warme en originele blik op het rijke en avontuurlijke leven van de twee jaar geleden overleden chansonnier en liedjesschrijver Ramses Shaffy. Het stuk volgt de zwerftocht van de jonge Ramses door Amsterdam, op zoek naar de liefde, die hij vindt in zijn levenspartner Joop Admiraal en zijn zielsverwant Liesbeth List. De rollen worden vertolkt door William Spaaij, Hans Hoes, Cindy Bell, Lideweij Benus en Thomas Cammaert.

Over deze voorstelling schreven wij eerder: “Met Ramses maakte Albert Verlinde Entertainment na Toon opnieuw een overdonderende, hoogst originele biografische voorstelling. De truc lijkt: laat alle anekdotiek weg, leg de lijstjes met feitjes en data opzij, maar grááf in het oeuvre van de meester en haal daar de ziel uit. Het klinkt eenvoudig, maar als iedereen het kon, was er geen kunst aan. En dat is ‘Ramses’ wel: gróte kunst.”

www.theaterhits.nlVolg Musical-Info ook op Facebook en Twitter.Gerelateerde artikelen:

Gebruikte Tags: , , , , , , ,