Follow Me on Pinterest

Erwin van Lambaart verlaat Stage Entertainment

Woensdag 25 Januari 2012

Erwin van Lambaart, Chief Content Officer bij Stage Entertainment, heeft ontslag genomen bij het bedrijf, en legt zijn functie op 1 mei neer. Hij wil meer tijd vrijmaken voor zijn gezin.Door Johan Depaepe

Erwin van Lambaart en Noortje HerlaarErwin Van Lambaart werkte sinds 1999 bij Joop van den Ende Theaterproducties, en werd in 2006 algemeen directeur van deze Nederlandse tak van Stage Entertainment. In augustus vorig jaar werd hij in die functie opgevolgd door Roel Vente (de voormalige zakenpartner van Albert Verlinde in V&V Entertainment). Zelf nam hij de taak van Chief Content Officer op, en werd hij zo verantwoordelijk voor de ontwikkeling en productie van nieuwe voorstellingen in de negen landen waar Stage Entertainment actief is. In De Telegraaf gaf van Lambaart te kennen dat deze baan te veel van hem en zijn gezin vergde, en dat hij het verantwoordelijk zijn voor de artiesten op de werkvloer te sterk miste.

Na zijn ontslag wil Erwin van Lambaart zich herbronnen. Naar eigen zeggen heeft hij een aantal concrete toekomstplannen.

Wat dit voor Stage Entertainment betekent, is nog onduidelijk. De woordvoerder van Joop van Ende liet weten zijn besluit enorm jammer te vinden. “Maar we kunnen niets anders dan het te respecteren.”

Foto: Margot de HeideVolg Musical-Info ook op Facebook en Twitter.Gerelateerde artikelen:

Gebruikte Tags: , ,