Follow Me on Pinterest

Producenten rond de tafel over nieuw gala voor musicals

Woensdag 18 Januari 2012

De theaterproducenten die niet langer meer kandidaten voor het John Kraaijkamp Musical Awards Gala voor willen dragen, praten achter de schermen voorzichtig over de opzet van een nieuw gala voor musicals. Dat meldt weekblad Privé deze week.Door Thomas de Heide

Logo Musical Awards"Het fijnst zou het zijn als een onafhankelijk instituut een groot gala kan organiseren waarin je alle theatervormen samenvoegt", vertelt Jeroen Dona van Albert Verlinde Entertainment in het weekblad. "Wij moeten als producenten nog bij elkaar komen, maar als het lukt om tot één initiatief te komen, dan streven we naar een mooi en kwalitatief hoogstaand tv-gala." Ondanks de plannen voor een nieuw gala gaat het 'oude' Musical Awards Gala, dat al sinds 2000 jaarlijks op televisie plaatsvindt, nog gewoon door. "We weten alleen nog niet bij welke omroep dat zal zijn", vertelt Hans van Veggel, voorzitter van de Stichting Musical Awards.


Enkele weken terug besloten producenten Albert Verlinde, Robin de Levita, Hans Cornelissen en kompaan Ruud de Graaf niet langer kandidaten meer kandidaten voor het bekende gala voor te dragen. De Graaf noemt het prijzenfestijn in zijn opgefriste vorm 'een aanfluiting'.Volg Musical-Info ook op Facebook en Twitter.Gerelateerde artikelen:

Gebruikte Tags: , , , , ,