Follow Me on Pinterest

Extra Musical Classics op 31 maart in Ahoy

Maandag 16 Januari 2012

Het musicalgala Musical Classics in Ahoy Rotterdam kan op een grote belangstelling rekenen. Het concert op 30 maart 2012 is uitverkocht, en door de aanhoudende vraag naar kaarten is beslist om een tweede gala-avond te organiseren op 31 maart. De kaartverkoop start vandaag.Musical Classics kondigt zich aan als een klassiek en tegelijk eigentijds musicalconcert, met bekende en minder bekende internationale musicalnummers in een symfonisch arrangement, vertolkt door de New Symphonics onder leiding van Maurice Luttikhuis. De organisator, Eventures Inc., doet voor de vocale vertolkingen een beroep op een uitgelezen cast, met onder meer Pia Douwes, Henk Poort, Joke de Kruijf, Linda Wagenmakers, Brigitte Heitzer en Marjolein Teepen. De presentatie van de avond is in handen van Frits Sissing.

Sinds enkele weken kunnen de bezoekers van Musicals Classics online via de website en de Facebookpagina kenbaar maken welke onsterfelijke musicalsongs ze graag vertolkt zou willen horen.

De kaartverkoop voor het extra concert van Musical Classics is vandaag gestart via www.ticketpoint.nl en www.seetickets.nl. Meer informatie vind je ook op www.musicalclassics.nl.Volg Musical-Info ook op Facebook en Twitter.Gerelateerde artikelen:

Gebruikte Tags: , , , , , ,