Follow Me on Pinterest

Op zoek naar 'Legally Hond'

Zondag 30 Mei 2010

RTL Boulevard gaat in samenwerking met V&V Entertainment op zoek naar hondje voor een rol in de nieuwe musical 'Legally Blonde'. Producenten Albert Verlinde en Roel Vente lieten dit vanuit Londen weten, waar zij een bezoek brachten aan de West End versie van 'Legally Blonde'.Nieuws door Joalycke van Neck

Albert VerlindeIn 'Legally Blonde' draait het om Elle Woods (Kim-Lian van der Meij) die wordt vergezeld door haar chihuahua Bruiser. Voor deze productie, die vanaf 10 oktober dagelijks te zien zal zijn in verschillende theaters, wordt een hond gezocht. 'Bruiser' mag geen enorme hond zijn; hij moet in een handtas passen. Daarnaast moet de hond goed kunnen luisteren, zindelijk zijn, niet bang zijn voor schijnwerpers en over ritmegevoel bezitten. Het allerbelangrijkste is dat de hond over de 'A-factor' moet beschikken, wat staat voor aanhaligheid en aaibaarheid.

Het dierenwelzijn zal nooit in gedrang komen. Kandidaten kunnen zich aanmelden via de Facebook-pagina van RTL Boulevard door middel van het insturen van een filmpje, waarin het beestje zijn of haar kunsten laat zien. Aan de hand van een eerste selectie worden de hondjes en hun bazen uitgenodigd voor de audities. Tijdens de audities worden de dieren beoordeeld door een deskundige jury met ondermeer Kim-Lian van der Meij.

Foto: Margot de Heide

Volg Musical-Info ook op Facebook en Twitter.Volg Musical-Info ook op Facebook en Twitter.Gerelateerde artikelen:

Gebruikte Tags: , , , , , , ,