Follow Me on Pinterest

'Cats' opnieuw in Duitsland

Woensdag 05 Mei 2010

De musical 'Cats' keert vanaf december terug zal in de Duitse theaters. Producenten Michael Brenner en Maik Klokow hebben de handen ineen geslagen om een unieke productie van deze kattenmusical neer te zetten. Dat meldt de Duitse musicalwebsite musicalzentrale.de.

Nieuws door Joalycke van Neck

De musical zal in Hamburg in een speciaal voor deze musical gemaakt theater haar première hebben. Op deze locatie had de musical ook al haar première in 1986, wat het begin was van de musicalhype in Duitsland. In 'Cats' komen alle katten diep in de nacht samen voor het vieren van het Jubikel Bal. Tijdens dit feest kiest de oudste, wijze kater een kat uit die wordt wedergeboren en zo een nieuw kattenleven krijgt. Elke kat probeert de ander te overtroeven door zich van zijn beste kant te laten zien. In 2011 is het 30 jaar geleden dat 'Cats' voor het eerst op het toneel was te zien op West-End.

Na de première op 28 december 2010 zal de musical nog spelen in Berlijn, München, Luxemburg, Wenen en Zurich. De musical wordt alleen Duitstalig opgevoerd.Volg Musical-Info ook op Facebook en Twitter.Gerelateerde artikelen:

Gebruikte Tags: , ,