Follow Me on Pinterest

SYTYCD-winnares Els Smekens loopt dansrol Vlaamse 'Hairspray' mis

Donderdag 04 Maart 2010

De prijs van Els Smekens, de winnares van het dansprogramma 'So you think you can dance', gaat aan haar neus voorbij. Ze zou een rol krijgen in de musical 'Hairspray' in Vlaanderen, maar de voorstellingen in Antwerpen zijn afgelast.

Nieuws door Eline Gremmen

Smekens mag wel meedansen in een andere musical. Mogelijk gaat het om 'Notre Dame de Paris', die momenteel al in Nederland van start is gegaan. In Nederland speelt Els wel gewoon mee in Hairspray. Het gaat enkel om de voorstellingen in Antwerpen, zo meldt de krant 'Het Belang van Limburg'. De musical 'Hairspray' speelt zich af in de jaren zestig. In die tijd is het de droom van iedere tiener om te mogen dansen in de televisieshow van Corny Collins. De mollige Tracy Turnblad wil dit ook erg graag en laat zich niet tegenhouden door haar figuur.

Met haar enthousiasme en hippe danspasjes weet ze een plaats in de show te bemachtigen, dit tot grote ergernis van ‘dancing queen’ Amber von Tussle. Het wordt helemaal leuk als Link Larkin, het vriendje van Amber, verliefd wordt op Tracy en samen met Tracy, als blanke, bij de zwarte inwoners van Baltimore gaat dansen.

Volg Musical-Info ook op Facebook en Twitter.Gerelateerde artikelen:

Gebruikte Tags: , , ,