Follow Me on Pinterest

Audities: Van Hoorne Theaterproducties zoekt castleden nieuwe musicals

Dinsdag 29 December 2009

Van Hoorne Theaterproducties zoekt castleden voor de nieuwe musicals 'De Gelaarsde Kat' en '1953 De Musical'. Geïnteresseerden kunnen zich tot halverwege januari aanmelden voor de audities. In februari 2010 zullen de audities van start gaat, zo maakte Van Hoorne Theaterproducties dinsdag bekend.Nieuws door Thomas de Heide

musical 'De Gelaardse Kat'''Voor het theaterseizoen 2010-2011 zijn wij op zoek naar nieuwe, enthousiaste acteurs, die vol overgave het sfeervolle team van Van Hoorne willen komen versterken'', aldus een woordvoerster. Van Hoorne Theaterproducties is een Sliedrechts productiebedrijf dat al ruim 5 jaar aan de weg timmert in de Nederlandse theaters. Met als grootste succes de familievoorstelling Roodkapje de Musical, met ruim 40.000 bezoekers. Op dit moment speelt de musical 'Hans & Grietje' in de theaters en kent over het algemeen weer vooral uitverkochte zalen.

Gezocht:
Stagairs M/V 'De Gelaarsde Kat De Musical'

'De Gelaarsde Kat' is een familieproductie die vanaf september 2010 langs de middelgrote en grote Nederlandse theater toert. De toer bestaat uit zo’n 70 voorstellingen. De hoofdrollen worden gespeeld door Maud (bekend van 'Idols' en 'Roodkapje De Musical') en Geert Hoes ('GTST', 'Costa' en 'Piaf de Musical'). De regie is in handen van Marcel Smid. Van Hoorne Theaterproducties is op zoek naar stagairs die beschikken over een groot enthousiasme, een teamgevoel, een goede stem en redelijk tot goed kunnen bewegen.

Audities: (voorlopig) Maandag 1 februari 2010

Gezocht:
Stagairs M/V '1953 De Musical'

'1953 De Musical' is een nieuwe Nederlandse musical die zich afspeelt tijdens de Watersnoodramp van 1953 die grote delen van zuid west Nederland onder water zette. De hoofdrollen van Dijkgraaf, Burgemeester en Brigadier worden gespeeld door Ben Cramer, Fillip Bolluyt en Marcel Smid. De regie is in handen van Bas Groenenberg. Van Hoorne Theaterproducties is op zoek naar stagairs die deze waardige musical kunnen versterken en vocaal zeer sterk zijn. Deze musical kent weinig tot geen choreografie.

Audities: (voorlopig) Maandag 1 februari 2010

Gezocht:
Hoofdrollen voor '1953 De Musical'

'1953 De Musical' is een nieuwe Nederlandse musical die zich afspeelt tijdens de Watersnoodramp van 1953 die grote delen van zuid west Nederland onder water zette. De hoofdrollen van Dijkgraaf, Burgemeester en Brigadier worden gespeeld door Ben Cramer, Fillip Bolluyt en Marcel Smid. De regie is in handen van Bas Groenenberg. De voordstelling speelt vanaf januari 2011 tot mei 2011. Repetities starten in december 2010. Voor deze musical is Van Hoorne Theaterproducties nog op zoek naar een aantal kandidaten voor de rollen van:

Burgemeestersvrouw
Goede zangkwaliteiten
Goede spelkwaliteiten
35 – 55 jaar

Zoon van de Dijkgraaf
Goede zangkwaliteiten
Goede spelkwaliteiten
Stoer Nederlands type
25 – 35 jaar

Diverse Ensemblerollen M/V
Goede zangkwaliteiten
Goede spelkwaliteiten
25 – 45


Foto: Frank de Graaf

Voor aanmeldingen voor de audities die plaatsvinden begin februari 2010 kun je je richten tot Van Hoorne Theaterproducties, t.a.v. Personeelszaken, Kubus 21, 3364 DFG, Sliedrecht. Of mailen naar audities@VanHoorneTheaterproducties.nl. Stuur je motivatie en CV op voor 15 januari en je krijgt spoedig bericht. Geef hierbij aan voor welke productie en rol je auditie wilt doen. Voor meer info: www.VanHoorneTheaterproducties.nl.Volg Musical-Info ook op Facebook en Twitter.Gerelateerde artikelen:

Gebruikte Tags: , , ,