Follow Me on Pinterest

GTST-actrice Alexandra Alphenaar in 'The Sound of Music'

Donderdag 22 Oktober 2009

Actrice Alexandra Alphenaar zal van 20 november 2009 tot en met 31 januari 2010 de rol van Liesl von Trapp gaan vertolken in de musical 'The Sound of Music' van V&V Entertainment in Theater de Efteling. Alphenaar is bij het Nederlandse publiek bekend als Ronja Huygens uit de RTL-soap 'Goede Tijden Slechte Tijden'.

Nieuws door Inouk Boerma

The Sound of MusicAlphenaar is geen onbekende in de musicalwereld. Zij is afgestudeerd aan de Kleinkunst Academie en heeft onder andere gespeeld in de muzikale theatervoorstellingen 'Ren Lenny Ren' (van Acda en De Munnik) en 'Turks Fruit'. Afgelopen seizoen speelde zij de rol van Sally in de musical 'Route 66'. Alphenaar gaat de rol van Liesl spelen, de oudste dochter van Kapitein Von Trapp, die voor het eerst verliefd wordt. Afgelopen seizoen werd deze rol gespeeld door Anouk Maas. Zij staat momenteel in 'Hairspray'.

De familiemusical 'The Sound of Music' zal volgens producenten Olaf Vugts en Albert Verlinde een hit worden tijdens de komende feestdagen. Zij hebben het volste vertrouwen in de invulling die Alphenaar aan de rol van Liesl gaat geven. Overigens is er ook nog een andere ex-GTST-actrice te zien in de productie: Inge Ipenburg zal de rol van Barones Elsa gaan spelen.

Foto: Roy BeuskerVolg Musical-Info ook op Facebook en Twitter.Gerelateerde artikelen:

Gebruikte Tags: , , , ,