Follow Me on Pinterest

'Op zoek naar Freek...met Chantal Janzen': Hoe gaat het met Freek Bartels?

Vrijdag 19 Juni 2009

Hoe gaat het met Freek Bartels, de winnaar van 'Op zoek naar Joseph'? Chantal Janzen ging op bezoek bij het 22-jarige musicaltalent in zijn geboortestad Tilburg. Het resultaat van hun ontmoeting is zaterdag tijdens het eenmalige tv-programma 'Op zoek naar Freek...met Chantal' te zien.

Nieuws door Thomas de Heide

Freek BartelsSamen brengen zij een bezoek aan het conservatorium waaraan Nederlands nieuwste musicalster studeerde en de plaatselijke schouwburg waar hij als 16-jarige een bijbaantje had. Ook volgt Janzen hem uitgebreid backstage bij 'Joseph'. Tevens haalt zij jeugdherinneringen op met zijn ouders. Verder komen alle hoogtepunten van 'Op zoek naar Joseph' voorbij en nemen Janzen en Bartels een kijkje bij de repetities van het Musical Awards Gala. Daar ontmoeten zij de finalisten van 'Op zoek naar Mary Poppins'.

Freek Bartels speelt op dit moment de hoofdrol in de musical 'Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat'. Voorheen maakte het talent zijn opwachting in de musicals 'Les Misérables' en 'Into the Woods'.

Zie ook:
- Avro brengt 'Op zoek naar Freek...met Chantal' op de buis

'Op zoek naar Freek… met Chantal' is 20 juni om 21.20 uur te zien op Nederland 1.Volg Musical-Info ook op Facebook en Twitter.Gerelateerde artikelen:

Gebruikte Tags: , ,