Follow Me on Pinterest

Geen musicalrol voor filmactrice Cameron Diaz

Woensdag 17 December 2008

Filmactrice Cameron Diaz heeft geen plannen om in een musical te gaan spelen. Zij vertelde dit aan de media tijdens de première van de musical 'Shrek' op Broadway afgelopen zondag. "Wat zij kunnen, kan ik echt niet," zei Diaz. De actrice was het afgelopen jaar in de komische rolprent 'What Happens in Vegas...' te zien.

Nieuws door Inouk Boerma

Cameron DiazCameron Diaz heeft de stem van Prinses Fiona ingesproken in de filmreeks van 'Shrek'. In de musical wordt deze rol op dit moment vertolkt door Sutton Foster. Diaz was erg te spreken over de theaterproductie en noemde het stuk "hilarisch". Een verschil met de films noemde Diaz het feit dat de acteurs allemaal samen te zien zijn. Het inspreken van de stemmen bij animatiefilms gebeurt altijd individueel, dus de stemacteurs van 'Shrek' zien elkaar nooit. Diaz houdt het dus bij acteren en het inspreken van stemmen.

Over enige tijd zal al weer het vierde deel in de 'Shrek' filmreeks verschijnen. Deze vierde film, 'Shrek goes fourth', wordt in de zomer van 2010 in de Nederlandse bioscopen verwacht. Ook in deze film zal Diaz te horen zijn als Prinses Fiona.Volg Musical-Info ook op Facebook en Twitter.Gerelateerde artikelen:

Gebruikte Tags: , ,