Follow Me on Pinterest

'Cash in the Attic': Chantal Janzen presenteert niet nieuw Avro-programma

Woensdag 03 December 2008

Musicalster Chantal Janzen gaat 'Cash in the Attic' niet presenteren. Eerder liet de Avro aan RTL Boulevard weten dat de presentatrice betrokken was bij proefopnames van het programma. Wie het programma wel gaat presenteren is nog niet bekend, meldt de Avro.

Nieuws door Thomas de Heide

Chantal JanzenDe omroep bereidt zich voor op een pilot van het BBC-programma 'Cash in the Attic', waarin deelnemers waardevolle spullen uit hun huis kunnen verkopen op een veiling. In het programma komt de presentator bij het gezin thuis om te ontdekken waar ze geld voor nodig hebben. Een expert bekijkt vervolgens waar het geld zit, waarna het gezelschap naar de veiling gaat om het geld voor het doel bij elkaar te krijgen. Janzen zal wel de presentatie van haar personalityshow 'Chalet Chantal' op zich nemen.

De 29-jarige blondine presenteerde bij de Avro eerder al het muziekprogramma 'Chantal@avro.nl'. Voor RTL presenteerde ze de talentenjacht 'Idols' en ze stond ze met Carlo Boszhard voor de camera in het programma 'Staatsloterij Live'.

Zie ook:
- Chantal Janzen presenteert 'Cash in the Attic'

Foto: Govert de RoosVolg Musical-Info ook op Facebook en Twitter.Gerelateerde artikelen:

Gebruikte Tags: , , , , ,