Follow Me on Pinterest

Pia Douwes heeft genoeg van 'kofferleven'

Vrijdag 03 Oktober 2008

Pia Douwes heeft het gehad met het heen en weer reizen voor haar carrière. "Met dat kofferleven heb ik het gehad", vertelt de musicalster in een interview met tijdschrift Libelle. De actrice reist al ruim twintig jaar heen en weer tussen onder meer Duitsland, Oostenrijk, Engeland, Amerika en Nederland.

Nieuws door Thomas de Heide

Pia Douwes"Toen ik daar stond met vier koffers besefte ik ineens dat ik daar geen zin meer in had", verklaart de 44-jarige brunette. "Ik heb besloten dat ik een huis wil kopen op twee plekken." Douwes is zich momenteel druk aan het oriënteren op een woning in de buurt van Baarn. "Vooral nu ik de komende periode wat meer tijd heb door mijn gedeelde rol in 'Sunset Boulevard', kan ik volop investeren in familie, vrienden en werk." Behalve in Baarn zou ze willen wonen in Berlijn. Een eigen woning is niet het enige waar ze zich momenteel mee bezighoudt.

"Als ik een vriendin van me zie die zwanger is, dan kriebelt het", vertelt Douwes. "Ik ben nu 44 en vraag me af of het niet te laat is. En of ik ook zonder man een kind zou willen krijgen." Het is niet de eerste keer dat Douwes zich druk maakt over de toekomst. "Ik heb drie jaar geleden in Berlijn een flinke dip gehad. Ineens werd ik overspoeld door allerlei twijfels", vertelt de musicalster. "Ik dacht heel erg over dingen na. Het gemis van kinderen, de focus op mijn carrière, het ouder worden.

Het hakte er plotseling enorm in." Die zware tijd in Berlijn heeft Douwes inmiddels afgesloten. "Gelukkig voel ik mij nu veel beter dan toen", stelt de zangeres, die momenteel op de planken staat met de musical 'Sunset Boulevard'. Ook is ze panellid in de castingshow 'Op zoek naar Joseph'. "Ik ben meer ontspannen en sta opener in het leven. Ik zie wel wat er op mijn pad komt."

Foto: Margot de HeideVolg Musical-Info ook op Facebook en Twitter.Gerelateerde artikelen:

Gebruikte Tags: , , ,