Follow Me on Pinterest

Acteurskoppel Christophe Haddad en Annemieke van der Veer uit elkaar

Maandag 18 Augustus 2008

Acteur Christophe Haddad en musicalactrice Annemieke van der Veer gaat uit elkaar. Na zeven jaar hebben ze besloten om een punt achter hun relatie te zetten. Dit maakte het management van het koppel bekend. Het koppel houdt nog wel veel van elkaar, maar staan te verschillend in het leven wat heeft geleid tot deze keuze.

Nieuws door Thomas de Heide

Christophe Haddad en Annemieke van der VeerChristophe Haddad is geen onbekende op televisie. Vanaf november 2003 speelt hij de rol van Nick Sanders in 'Goeden Tijden Slechte Tijden' ('GTS'T'). In 2007 maakte hij zijn opwachting in het RTL-programma 'Dancing with the Stars'. Hij haalde het tot de finale, die hij helaas verloor van weervrouw Helga van Leur. Ook in België speelde hij regelmatig in tv-series en musicals. Annemieke van der Veer is bekend van onder meer rollen in de musicals 'Cats' en 'The Sound of Music' (Joop van den Ende Theaterproducties).

In 1998 speelde Annemieke bovendien de rol van Sneeuwwitje in de gelijknamige musical van Studio 100. In het seizoen 2000-2001 was ze tevens wekelijks op televisie te zien als Vicky in de serie 'Doei'.

Foto: Margot de HeideVolg Musical-Info ook op Facebook en Twitter.Gerelateerde artikelen:

Gebruikte Tags: , , , ,